Dubbla kvitteringar när OAIK kryssade mot Tvååker

Efter två raka nederlag tog OAIK under lördagseftermiddagen en poäng i mötet med Tvååker. Det var hemmalaget Tvååker som tog ledningen med 1-0, men strax innan halvtidsvilan kunde Christopher Christensson kvittera. Det oavgjorda läget stod sig dock inte många sekunder innan Tvååker kunde återta ledningen.

OAIK fick inleda den andra halvleken med att jaga kvittering, och den kom också. Efter sjuttio minuter var Jochen Graf först på inspel och kunde ta OAIK tillbaka in i matchen. OAIK jagade efter det ledningsmålet utan framgång och matchen slutade oavgjort.

Amerikanske målskytten Jochen Graf var ändå relativt nöjd med insatsen och resultatet:

” Jag tycker att vi stod för en okej insats. Vi jobbade hårt och anpassade oss till några stora ändringar i laget idag. Generellt sett känner jag att vi kunde fått med oss något mer ifrån matchen. Men, en viktig positiv aspekt är att vi hämtade upp underläge två gånger om och fick med oss poäng från en solid motståndare. ”

Han var också nöjd med sin egen insats och kvitteringsmålet:

”Det var skönt att få göra mål. Det känns bra. Jag känner mig mer och mer bekväm ju längre tiden går och känner att jag anpassar mig efter hur vi spelar som lag och hur mina lagkamrater spelar på ett individuellt plan. Det kändes bra att ha en så stabil försvarare som Jesper på min kant och jag tycker att vi gjorde en bra insats defensivt. Jag tog mig in i några farliga situationer offensivt, det kommer jag ta med mig och jobba med framöver. 

Nästa match för OAIK väntar redan på torsdag kväll. EM tar uppehåll, men OAIK passar på att ta emot Norrby IF på Arena Oskarshamn. Avspark 18:30.