Casper Björlin skriver avtal över 2 år med Oskarshamns AIK

Oskarshamns AIK är glada att meddela att målvakten Casper Björlin, 19 år, skrivit på ett avtal över 2 år med klubben.

Tidigare klubbtillhörighet för Casper är Kalmar FF U19 och även en kortare period i Nybro IF.

Casper är en ambitiös ung målvakt som har en tuff spelstil för både sig själv och motståndaren vilket för tillfället visar sig i en längre rehabilitering för Casper efter en hjärnskakning. Casper beräknas dock vara i full träning i månadsskiftet mars/april.

Casper Björlin:

”Jag väljer OAIK för att det är en seriös och bra klubb som jag tror blir ett bra steg i min fortsatta karriär. Jag skriver inte på för OAIK och sen vara nöjd med det. Jag skriver på för OAIK för att konkurrera fullt ut om platsen mellan stolparna! Slutmålet är att ta den platsen”.

John Allen:

”Vi slutförde vår tredje viktiga påskrift för månaden i veckan när Casper Björlin skrev på! Casper är ännu en ung, ambitiös spelare med bakgrunden i Kalmar FF som väljer oss. Påskriften har medfört att vår målvaktssituation nu är betydligt bättre. Tyvärr lider Casper av sviterna efter en hjärnskakning som han ådrog sig förra säsongen och han behöver få tid innan han släpps åter i träning i samråd med läkare. Vi tror dock att han kommer att studsa tillbaka starkare och bättre än innan skadan. Denna påskrift har som jag nämnde tidigare nu fyllt på vår trupp med den tredje unga spelaren som kommer att ha en stor påverkan och roll i vår klubb för de närmaste åren. Spelarna jag tänker på är Casper Björlin, målvakt. Edvin Svalling, central mittfältare och Flamur Dzelili användbar över hela offensiva linjen.”

 

Oskarshamns AIK är glada att vi som förening är det självklara valet i regionen efter Kalmar FF när unga spelare med ambition vill uppåt i karriären!

Oskarshamns AIK 2019-02-01

Frågor hänvisas till:

John Allen – Manager

Agim Hasani – Coach

Psst…På söndag inleds träningsmatcherna, då Älmeboda/Linneryd gästar Ernemar IP. Avspark 13:00 om vädrets gudar tillåter. Varmt välkomna!