OAIK förlorade söndagens bortamatch mot IK Oddevold på söndagseftermiddagen med 3-0. Bohuslänningarna kunde efter 25 minuters spel ta ledningen med 1-0 genom Viktor Mollapolci. 2-0 kom tio minuter senare genom duktige Johan Patriksson. Oddevold hann också med 3-0 innan halvtidsvilan. Nyförvärvet Ibrahim Allushaj, som ifjol gjorde 22 mål för Motala AIF, fastställde slutresultatet. OAIK försökte i andra halvlek men lyckades in spräcka målnollan för kvällen. Henrik Larsson var besviken efter förlusten:

Det är tråkigt att förlora. Det är tungt. Dom var mer aggressiva i boxarna än oss idag. Vi gör ingen jättedålig insats, det finns fina saker i vårt spel men dom vinner rättvist.”

OAIK tvingades till ett tidigt byte när Mattias Pavic klev av efter bara 10 minuter.

”Han fick en smäll på foten och vi tvingades till ett byte där. Jag vet inte hur allvarligt det är med Mattias, utan det får vårt medicinska team undersöka, men han är nog tveksam för veckan.” kommenterar Henrik Larsson.

Redan på tisdag väntar ny match för OAIK när Superettans serieledare Jönköping Södra gästar Arena Oskarshamn för match i Svenska Cupen. Den matchen startar kl. 18:30 på onsdag.

 

 

aggressiva i boxen